Joakim Reinius frisbee

Kalmar Frisbee Klubb är en förening i Kalmar som håller på med frisbee. Joakim Reinius har i över 20 år satsat på idrotten och har flertalet SM-medaljer samt två JEM-guld och ett JVM-guld. Han har förutom att röna framgångar själv även vunnit priser som årets eldsjäl, varit styrelsemedlem i Svenska frisbeeförbudet samt varit förbundskapten för svenska ultimatelandslaget.

Frisbee består av grenarna Ultimate, Guts, Längd, SCF, Discathon, Discgolf, DDC, Fristil och Precision. Joakim Reinius har SM-medaljer inom flera av dessa och i vissa av ädlaste valör.

Som tävlingsledare för VM i Kalmar gjordes stora anstärängningar för att passa samtliga deltagare tider så ingen skulle behöva vänta. Över 100 deltagare i 7 olika grenar på tre olika platser skulle pusslas ihop. Reinius fick under prisceremonin själv ställa sig högst upp på prispallen då VM-vinnaren tyckte det var den rätta personen som skulle stå där då de samtliga ansåg det var det bästa VM:et som någonsin hade arrangerats. Stående ovationer i ca 5 minuter mötte Joakim Reinius som hade lyckats ro detta arrangemang i hamn. Förutom själva schemor gavs varje dag även en tidning ut med namnet “The Flyer”.

Länk till Joakim Reinius meriter inom frisbee:
http://www.kfk.org/about

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *